Academie

Ne angajăm să fim un motor al transformării digitale și al educației tehnologice de înaltă calitate.

Comunitate dedicată

Suntem o comunitate pasionată de tehnologie, concentrându-ne pe furnizarea de cunoștințe, abilități și experiențe practice care să susțină dezvoltarea personală și profesională.

La Academia noastră, promovăm o abordare practică a învățării, oferind acces la instrumente și resurse tehnologice de ultimă generație. Fiecare curs este susținut de către profesioniști experimentați în domeniu, gata să împărtășească cunoștințele și să îndrume studenții către succesul în industria IT în continuă schimbare.

Cursuri pentru copii

Pentru tinerii pasionați de tehnologie, pregătim programe educaționale distractive și interactive care să îi introducă în lumea fascinantă a informaticii și a tehnologiei. Cursurile noastre pentru copii sunt concepute pentru a stimula creativitatea, gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor într-un mod distractiv și educațional. Încurajăm explorarea și experimentarea într-un mediu sigur și încurajator, oferind copiilor noștri resurse și suport pentru a-și dezvolta pasiunea pentru tehnologie și programare.

Cursuri pentru adulți

Pentru adulții interesați să-și dezvolte abilitățile tehnice sau să-și schimbe cariera către domeniul IT, oferim cursuri adaptate nevoilor lor specifice. De la introducerea în lumea programării și a conceptelor de bază în tehnologia informației până la programe specializate care acoperă domenii precum dezvoltarea de software, analiza datelor, oferim cursuri care să satisfacă cerințele diverse ale adulților. Încurajăm învățarea continuă și oferim resursele și suportul necesar pentru a-i ajuta pe adulți să-și atingă obiectivele profesionale într-un domeniu în continuă dezvoltare.

În plus față de cursurile tehnice, ne axăm și pe dezvoltarea abilităților interpersonale și a gândirii critice. Stimulăm colaborarea, creativitatea și rezolvarea problemelor, oferind astfel studenților noștri o pregătire comprehensivă pentru cerințele complexe ale industriei IT.

Suntem mândri să creăm un mediu de învățare stimulant, care să încurajeze explorarea și inovația. La Academia noastră, ne propunem să contribuim la formarea viitoarei generații de profesioniști în tehnologie și să facilităm transformarea pasiunii pentru IT într-o carieră de succes.

Email

office@arkalexbb.ro

Soluții IT și experiențe inovatoare pentru viitorul digital.

Construim lumi digitale, pas cu pas.

Creativitate, tehnologie și inovație pentru fiecare proiect.

Conectând viitorul prin tehnologie.