Termeni și condiții

Informații despre site-ul nostru
S.C. Arkalexbb S.R.L, deține site-ul www.arkalexbb.ro (denumit ca si „Site-ul”).

Site-ul vă permite dumneavoastră („Dvs.”) să găsiți informații, știri și să vă documentați cu privire la serviciile si produsele ArkalexBB.

 

Acord
Prin utilizarea Site-ului nostru, sunteți de acord cu aceste Condiții de Utilizare. Declarați si garantați că dețineți dreptul legal, capacitatea si abilitatea de a agrea Condițiile de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu orice parte din aceste Condiții de Utilizare, vă rugăm să nu folosiți Site-ul.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza si modifica Condițiile de Utilizare în orice moment, prin publicarea ultimei versiuni pe Site. Verificați Condițiile de Utilizare publicate în mod periodic. Dacă folosiți Site-ul după ce a fost publicată o versiune modificată a Condițiilor de Utilizare, se consideră ca Dvs. ați acceptat respectiva versiune modificată a Condițiilor de Utilizare.

 

Notificare privind drepturile de proprietate intelectuală
Textul, grafica, fotografiile, mărcile comerciale, logo-urile si codurile (împreună „Conținutul”), incluzând dar fără a se limita la design, structură, selecție, coordonare, exprimare si aranjarea Conținutului, care sunt disponibile pe Site, aparțin sau sunt licențiate către ArkalexBB. Toate drepturile sunt rezervate.

Orice redistribuire sau reproducere, în tot sau în parte, a Site-ului sau a Conținutului, sub orice formă, cu excepția imprimării de extrase pentru uz personal și necomercial, este interzisă..

 

Confidențialitate
Când vă înregistrați pe Site pentru a primi newsletter-ul nostru sau în orice alt scop, colectăm informații despre Dvs., cum ar fi numele si adresa de email.

Politica ArkalexBB privind protecția datelor cu caracter personal se aplică colectării acestor date, precum si utilizării Site-ului în general. Politica ArkalexBB privind protecția datelor cu caracter personal este considerată ca făcând parte din aceste Condiții de Utilizare, este inclusă în Politica de Confidențialitate și o puteți accesa apăsând aici.

 

Limitările Site-ului
Facem toate eforturile comerciale rezonabile pentru a menține Site-ul funcțional si optim. Cu toate acestea, nu suntem răspunzători dacă Site-ul este temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice care nu se află sub controlul nostru.

 

Exonerare de răspundere. Limitările răspunderii
Confirmați și sunteți de acord că: (i) utilizați Site-ul pe răspunderea Dvs.; (ii) Site-ul poate conține link-uri către alte pagini web, care sunt inserate doar pentru a vă facilita navigarea și nu implică aprobarea, investigarea sau verificarea de către noi a respectivelor pagini web sau a informațiilor disponibile pe aceste pagini; (iii) Site-ul este furnizat „ca atare” si „conform disponibilității”.

Nici noi, nici terții, nu garantăm acuratețea, caracterul complet sau oportunitatea informațiilor si materialelor găsite sau oferite pe Site pentru un anumit rezultat. Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de inexactitate sau eroare. Utilizarea de către Dvs. a informațiilor sau materialelor de pe acest Site se face pe riscul Dvs. și este responsabilitatea Dvs. de a verifica dacă informațiile disponibile îndeplinesc cerințele Dvs.

Încetare
Sunteți de acord că ArkalexBB poate, la discreția sa, să refuze, să suspende sau să anuleze accesul Dvs. la Site, fără notificare prealabilă.

 

Legea aplicabilă
Aceste Condiții de Utilizare și orice litigiu care ar putea decurge din utilizarea Site-ului sunt guvernate de legea română.

 

Contact
Pentru informații referitoare la cum ne puteți contacta, va rugam să accesați pagina de contact apăsând aici.

Email

office@arkalexbb.ro

Soluții IT și experiențe inovatoare pentru viitorul digital.

Construim lumi digitale, pas cu pas.

Creativitate, tehnologie și inovație pentru fiecare proiect.

Conectând viitorul prin tehnologie.